Мебелни дръжки Stor
  • Мебелни дръжки Stor 23407
  • Мебелни дръжки Stor 23408 2

Мебелни дръжки

23_93616
ЦЕНА НА ДРЕБНО
6,66 лв. без ДДС
Всички цени са без ДДС
Наличен (16 бройки на склад)
2-3 работни дни
За нови бизнес клиенти Вход за регистрирани търговци

Цвят : Многоцветен

Пол : Унисекс

Възраст : +3 години

Материал : Качествена пластмаса

Брой кашони в пале : 102

Държава на произход : Испания

Производител : Главен производител на конкретният продукт е – Storline, докато Zizito Switzerland е основен износител за цяла Европа. От друга страна ‚‘‘ Зизито БГ ‘‘ е официалният им дистрибутор и търговец на едро за България. Компанията разполагаща се в Мадрид, Испания е създадена през 1969 г. с цел проектиране, производство и дистрибуция на предмети за бита. 

От 80-те години насам голяма част от каталога им е посветен единствено на продукти, които са тематично изготвени в облика на световно известни супер герои, произвеждани под лиценз. Оттогава разпознаваемата компания има ясно международно призвание, което я изпраща към върха, присъствайки в повече от 100 страни на цели 5 континента.

Допълнителна информация : Мебелните дръжки разполагат с неповторим външен вид. Те са специално пригодени да заемат формата и облика на анимираният - Donald Duck. В комплекта ще откриете две дръжки и съответно по два болта, нужни за тяхната инсталация. Независимо върху каква мебел ще ги монтирате, те ще пасват идеално и може би най-важното нещо е, че ще радват детето ви изключително много. Именно поради това е препоръчително да се сдобиете с тях.

Цвят
Многоцветен
Пол
Унисекс
Възраст
3+ години
Материал
Пластмаса
Брой кашони в пале
102
Продуктът е добавен към желани продукти