Мебелни дръжки Stor
  • Мебелни дръжки Stor 23305
  • Мебелни дръжки Stor 23306 2

Мебелни дръжки

23_15032
ЦЕНА НА ДРЕБНО
2,49 лв. без ДДС
Всички цени са без ДДС
Наличен (20 бройки на склад)
2-3 работни дни
За нови бизнес клиенти Вход за регистрирани търговци

Цвят : Многоцветен

Пол : Унисекс

Възраст : +3 години

Материал : Качествена пластмаса

Размер : 6 см. в диаметър

Държава на произход : Испания

Производител : Главен производител на конкретният продукт е – Storline, докато Zizito Switzerland е основен износител за цяла Европа. От друга страна ‚‘‘ Зизито БГ ‘‘ е официалният им дистрибутор и търговец на едро за България. Компанията разполагаща се в Мадрид, Испания е създадена през 1969 г. с цел проектиране, производство и дистрибуция на предмети за бита. 

От 80-те години насам голяма част от каталога им е посветен единствено на продукти, които са тематично изготвени в облика на световно известни супер герои, произвеждани по лиценз. Оттогава разпознаваемата компания има ясно международно призвание, което я изпраща на върха, присъствайки в повече от 100 страни на цели 5 континента.

Допълнителна информация : Дръжките за мебели са функционални устройства, без които ние не можем да получим достъп до дадена мебел, като гардероб, шкаф, скрин или други продукти които съответно притежават някакъв вид врата, закриваща вътрешното им пространство. Конкретният продукт е специално изготвен в облика на Mickey Mouse. Комплекта се състои от една дръжка, която е в овална форма и също така болт в правилният размер, необходим за инсталацията на аксесоара.

Цвят
Многоцветен
Пол
Унисекс
Възраст
3+ години
Материал
Пластмаса
Продуктът е добавен към желани продукти