Мебелни дръжки Stor
  • Мебелни дръжки Stor 23269
  • Мебелни дръжки Stor 23270 2

Мебелни дръжки

23_14814
ЦЕНА НА ДРЕБНО
9,99 лв. без ДДС
Всички цени са без ДДС
Наличен (22 бройки на склад)
2-3 работни дни
За нови бизнес клиенти Вход за регистрирани търговци

Цвят : Черен

Пол : Унисекс

Възраст : +3 години

Материал : Порцелан

Размер : 6 х 6 х 2.5 см.

Държава на произход : Испания

Производител : Главен производител на конкретният продукт е – Storline, докато Zizito Switzerland е основен износител за цяла Европа. От друга страна ‚‘‘ Зизито БГ ‘‘ е официалният им дистрибутор и търговец на едро за България. Компанията разполагаща се в Мадрид, Испания е създадена през 1969 г. с цел проектиране, производство и дистрибуция на предмети за бита. 

От 80-те години насам голяма част от каталога им е посветен единствено на продукти, които са тематично изготвени в облика на световно известни супер герои, произвеждани по лиценз. Оттогава разпознаваемата компания има ясно международно призвание, което я изпраща на върха, присъствайки в повече от 100 страна на цели 5 континента.

Допълнителна информация : Уникалният дизайн на конкретният продукт го прави единствен по рода си, тъй като дръжките заемат напълно формата на популярният анимационен герой – Mickey Mouse. Дори производителят е добавил и ушите на героя за повече детайлност. Към комплекта ще откриете и болтовете нужни за инсталацията им. 

Тя се извършва за броени секунди, като единствено трябва да ги поставите и завиете с помощта на отвертка. Керамичният материал използван в изграждането им е чувствителен, но въпреки това изключително удобен и красив.

Цвят
Red
Пол
Унисекс
Възраст
3+ години
Материал
порцелан
Продуктът е добавен към желани продукти