Мебелни дръжки Stor
  • Мебелни дръжки Stor 23257
  • Мебелни дръжки Stor 23258 2

Мебелни дръжки

23_14812
ЦЕНА НА ДРЕБНО
3,33 лв. без ДДС
Всички цени са без ДДС
Наличен (20 бройки на склад)
2-3 работни дни
За нови бизнес клиенти Вход за регистрирани търговци

Цвят : Многоцветен

Пол : Унисекс

Възраст : +3 години

Материал : Пластмаса

Размер : 4.5 х 4.5 х 2.5 см.

Държава на произход : Испания

Производител : Главен производител на конкретният продукт е – Storline, докато Zizito Switzerland е основен износител за цяла Европа. От друга страна ‚‘‘ Зизито БГ ‘‘ е официалният им дистрибутор и търговец на едро за България. Компанията разполагаща се в Мадрид, Испания е създадена през 1969 г. с цел проектиране, производство и дистрибуция на предмети за бита. 

От 80-те години насам голяма част от каталога им е посветен единствено на продукти, които са тематично изготвени в облика на световно известни супер герои, произвеждани по лиценз. Оттогава  разпознаваемата компания има ясно международно призвание, което я изпраща на върха, присъствайки в повече от 100 страни на цели 5 континента.

Допълнителна информация : Конкретният продукт представлява комплект от мебелни дръжки, които са 2 на брой. Те притежават изключително атрактивен дизайн, който е фокусиран върху това да придават образа на героя - Mickey Mouse. Освен това дръжките са изградени в квадратна форма с овални ъгли, което ги прави доста удобни при докосване. Те са подходящи за всички мебели, разполагащи се в стаята на вашето дете. Монтажът им се осъществява изключително лесно.

Цвят
многоцветен
Пол
Унисекс
Възраст
3+ години
Материал
Пластмаса
Продуктът е добавен към желани продукти