Ленти за художествена гимнастика Amaya
  • Ленти за художествена гимнастика Amaya 24572

Ленти за художествена гимнастика

55_33040012
ЦЕНА НА ДРЕБНО
17,49 лв. без ДДС
Всички цени са без ДДС
Наличен (5 бройки на склад)
2-3 работни дни
За нови бизнес клиенти Вход за регистрирани търговци

Цвят : Лилав

Пол : Момиче

Възраст : +6 години

Материал : Вискоза

Размер : 4 м.

Брой кашони в пале : 47

Брой продукти в кашон : 24

Държава на произход : Испания

Производител : Главен производител на конкретният продукт е – AMAYA, докато Zizito Switzerland е основен износител за цяла Европа. От друга страна ‚‘‘ Зизито БГ ‘‘ е официалният им дистрибутор и търговец на едро за България. Испанската компания е посветила повече от 5 десетилетия опит в постоянно проучване и разработване на нови артикули за спорт и двигателно развитие с цел да се задоволят нуждите на децата и младежите. 

Производителят усилено използва ново поколение пластмасови смеси в продуктите си, като така те подобряват производителността на традиционните си произведени продукти, получавайки ненадмината цена и качество. AMAYA SPORT гарантира, че всички произведени продукти са положени на строг контрол на качеството, както при анализа на суровини, така и в процесите на производство, обработка и опаковане.

Допълнителна характеристика : Художествената гимнастика е дисциплина за цялото тяло. По този начин детето ви винаги ще бъде в атлетична форма. Лентите са красивите елементи, които са необходими, както по време на тренировка, така и на състезанията. Освен това тяхната структура е изключително издръжлива, благодарение на благоприятните функции на използваният материал. При закупуване на продукта ще получите и съответно стик, към който се закрепя лентата. 

Цвят
Лилав
Пол
Момиче
Възраст
6+ години
Материал
Вискоза
Брой кашони в пале
47
Брой продукти в кашон
24
Продуктът е добавен към желани продукти