Конструктори XL 15 части Game Movil
  • Конструктори XL 15 части Game Movil 25534

Конструктори XL 15 части

70_82309
ЦЕНА НА ДРЕБНО
16,66 лв. без ДДС
Всички цени са без ДДС
Наличен (7 бройки на склад)
2-3 работни дни
За нови бизнес клиенти Вход за регистрирани търговци

Цвят : Многоцветен

Възраст : +9 месеца

Пол : Унисекс

Материал : Пластмаса

Марка : Game Movil

Тегло : 0.5 кг.

Брой елементи : Разноцветни части – 15 бр.

Държава на произход : Испания

Производител : Главен производител на конкретният продукт е – Game Movil, докато Zizito Switzerland е основен износител за цяла Европа. От друга страна ‚‘‘ Зизито БГ ‘‘ е официалният им дистрибутор и търговец на едро за България. Компанията е основана в град Аликанте, Испания през 1978 година и е тясно свързана с производството на играчки.

Четири десетилетия усилия и всеотдайност бяха нужни, за да превърнат малкият семеен бизнес във водеща компания в сектора за детски играчки. Днес те изнасят за повече от 30 страни в Европа, Америка и Азия.

В момента испанският производител разполага с широка гама от играчки, които се произвеждат главно в родната държава и отговарят на европейските разпоредби за безопасност.

Ползи : Играчките за изграждане имат значителни позитивни и академични ползи за децата без значение от възрастта им. Те не само са вълнуващи и забавни, но помагат значително много на малчуганите да развият голямо разнообразие от умения и способности.

По този начин подготовката им за училище, спорта и живота е започнала още през ранния етап на тяхното развитие.

Допълнителна характеристика : Конструктора е доста лесен за употреба. Частите му са изградени от надеждни и безопасни материали. Размера на продукта е XL.

Цвят
Многоцветен
Пол
Унисекс
Възраст
9-11 месеца
Материал
Пластмаса
Брой части
15
Продуктът е добавен към желани продукти