Конструктори Deluxe в дървена кутия 82 части Game Movil
  • Конструктори Deluxe в дървена кутия 82 части Game Movil 25407
  • Конструктори Deluxe в дървена кутия 82 части Game Movil 25408 2

Конструктори Deluxe в дървена кутия 82 части

70_85268
ЦЕНА НА ДРЕБНО
152,00 лв. с ДДС
Всички цени са с ДДС
Наличен (4 бройки на склад)
2-3 работни дни
За нови бизнес клиенти Вход за регистрирани търговци
Марка: Game Movil
Възраст: 3+ години
Пол: Момче
Брой елементи: 82 части
Тегло: 2.17 кг
Материал: Висококачествени безвредни материали
Съдържание: Комплектът включва: 65 цветни части в 4 размера, 1 локомотив, 2 вагона, 6 извити и 4 прави релси, 4 човечета и стикери. \n4-те модела конструкторни части са с височина 2.35 см и ширина 3.2 см. \nДължините им са : 3.2 см, 4.8 см, 6.4 см и 9.6 см
Допълнителни характеристики: Продуктът дава възможност чрез подреждане и сглобяване детето да получи различни фигури. \nТой е направен от висококачествени безвредни материали. \nИграейки с него детето ще развие креативното мислене, въображението и сръчността си.\nКонструкторът е опакован в дървен куфар с дръжка, за лесно съхранение и пренасяне. \nТой е с размер: 25,5 х 37,5 х 13 см, което го прави идеален за подарък.\nВнимание, не оставяйте детето без надзор по време на игра. \nПродуктът съдържа части, които детето може да погълне!\nПроизведено в Испания.
Ползи: Реденето на кубчета и блокчета подобрява и усещането за разстояния, позиция в пространството и подобрява ориентацията. Подобрява фината моторика на детето. Съединяването на различни по размер и цвят блокчета изисква различна сила и действия от децата. Това усъвършенства техните движения.\nИгрите с конструктори и блокчета развиват когнитивната гъвкавост на децата – умението им по-бързо и лесно да се фокусират на различни теми. Това е умение много необходимо за училищния период.\nРазвиват се речевите умения. Докато играят в група децата да обяснят идеите си опитват се да опишат какво са направили. Тези интензивни разговори помежду им подобряват техните езикови способности.\nРазвива творческото мислене. Разнообразието от форми и цветове позволява детето да използва въображението си. Там няма граници какво може да бъде конструирано. В тези игри няма правилно или грешно направено – децата имат пълна свобода да творят, без да се страхуват от провал или грешка.\nРазвива многостранното мислене. В играта с конструктори децата виждат различни решения на дадена задача от различните участници в групата. Така те обогатяват гледната си точка.\nРазвива математическите умения. Децата играли в предучилищна възраст с конструктори са по-добри в решаването на задачи. Заради броенето, комбинирането и сортирането на блокчета по размер и цвят тяхното мислене е развило умения в алгебрата. Заради симетрията, чувството за баланс, правите линии и конструкциите, подредени така че да не се срутят са развили подсъзнателни умения в геометрията. Поощрява работата в екип. Когато децата играят заедно те трябва да постигнат съгласие какво конструират – къща, лодка или ракета. По време на игра те се научават да изчакват реда си, да се изслушват, да споделят идеи.
Цвят
Многоцветен
Пол
Унисекс
Възраст
18-24 месеца
Материал
Пластмаса
Брой части
82
Продуктът е добавен към желани продукти