Конструктори 25 части Game Movil
  • Конструктори 25 части Game Movil 25502

Конструктори 25 части

70_82602
ЦЕНА НА ДРЕБНО
13,33 лв. без ДДС
Всички цени са без ДДС
Наличен (6 бройки на склад)
2-3 работни дни
За нови бизнес клиенти Вход за регистрирани търговци

Цвят : Многоцветен

Възраст : +3 години

Пол : Унисекс

Материал : Доброкачествена пластмаса

Марка : Game Movil

Тегло : 0.43 кг.

Брой елементи : 

  • Цветни части – 24 бр.
  •  Шаблони за подреждане – 1 бр.

Размер : 

  • Височина и ширина – 3.25 см.
  • Дължини – 3.25 см. ; 6.45 см. и 9.7 см.

Държава на произход : Испания

Производител : Главен производител на конкретният продукт е – Game Movil, докато Zizito Switzerland е основен износител за цяла Европа. От друга страна ‚‘‘ Зизито БГ ‘‘ е официалният им дистрибутор и търговец на едро за България. Компанията е основана в град Аликанте, Испания през 1978 година и е тясно свързана с производството на играчки.

Четири десетилетия усилия и всеотдайност бяха нужни, за да превърнат малкият семеен бизнес във водеща компания в сектора за детски играчки. Днес те изнасят за повече от 30 страни в Европа, Америка и Азия.

В момента испанският производител разполага с широка гама от играчки, които се произвеждат главно в родната държава и отговарят на европейските разпоредби за безопасност.

Ползи : Не съществуват много играчки, които да издържат теста на времето. Но конструкторите са едни от тези, които заедно с това са изключително полезни.

Уроците и развитието, свързани с конструктивната игра са безкрайни и ще осигурят на вашите деца място за подобрението на тяхната творческа мисъл и уменията за решаване на проблеми.

Допълнителна характеристика : Никога не оставяйте вашето дете без надзор, тъй като елементите са миниатюрни. Ако бъдат погълнати биха представлявали фатална опасност.

Цвят
Многоцветен
Пол
Унисекс
Възраст
3+ години
Материал
Пластмаса
Брой части
25
Продуктът е добавен към желани продукти