Конструктори 12 части Game Movil
  • Конструктори 12 части Game Movil 25480

Конструктори 12 части

70_82102
ЦЕНА НА ДРЕБНО
6,66 лв. без ДДС
Всички цени са без ДДС
Наличен (8 бройки на склад)
2-3 работни дни
За нови бизнес клиенти Вход за регистрирани търговци

Цвят : Многоцветен

Възраст : +3 години

Пол : Унисекс

Материал : Пластмаса

Марка : Game Movil

Тегло : 0.13 кг.

Брой елементи : Цветни части в различни размери – 12 бр.

Държава на произход : Испания

Производител : Главен производител на конкретният продукт е – Game Movil, докато Zizito Switzerland е основен износител за цяла Европа. От друга страна ‚‘‘ Зизито БГ ‘‘ е официалният им дистрибутор и търговец на едро за България. Компанията е основана в град Аликанте, Испания през 1978 година и е тясно свързана с производството на играчки.

Четири десетилетия усилия и всеотдайност бяха нужни, за да превърнат малкият семеен бизнес във водеща компания в сектора за детски играчки. Днес те изнасят за повече от 30 страни в Европа, Америка и Азия.

В момента испанският производител разполага с широка гама от играчки, които се произвеждат главно в родната държава и отговарят на европейските разпоредби за безопасност.

Ползи : Децата използват координацията между ръцете и очите винаги, когато строят с конструктора. Когато започнат да изграждат обект техните очи изпращат визуална информация до мозъка.

С тази информация мозъка генерира инструкции за това как трябва да се движи ръката, за да създаде подходящи форми. С други думи продукта е изключително полезен за развитието на детето. 

Допълнителна характеристика : Съхранението на конструктора се осъществява в мрежеста торбичка. Начинът по който е опакован позволява да бъде веднага използван, като подарък.

Цвят
Многоцветен
Пол
Унисекс
Възраст
3+ години
Материал
Пластмаса
Брой части
12
Продуктът е добавен към желани продукти