Комплекти за красота Frozen Bildo
  • Комплекти за красота Frozen Bildo 24827

Комплекти за красота Frozen

8713
ЦЕНА НА ДРЕБНО
14,16 лв. без ДДС
Всички цени са без ДДС
Наличен (32 бройки на склад)
2-3 работни дни
За нови бизнес клиенти Вход за регистрирани търговци

Цвят : Многоцветен

Възраст : Момиче

Пол : +3 години

Материал : Пластмаса 

Размер : 45 см. х 48 см. х 34 см.

Серия : Disney Frozen

Брой кашони в пале : 23

Брой продукти в кашон : 12

Държава на произход : Гърция

Производител : Главен производител на конкретният продукт е – Bildo, докато Zizito Switzerland е основен износител за цяла Европа. от друга страна ‚‘‘ Зизито БГ ‘‘ е официалният им дистрибутор и търговец на едро за България. 

Компанията е основана в град Верия (Бер), Гърция през 1982 година, като от тогава досега притежава голямо разнообразие от продуктово портфолио, включващо изцяло лицензирани играчки и други продукти.

В момента производителят продава в над 50 страни по целия свят и работи с пълен капацитет през цялата година. Собствениците на Bildo страстно създават все повече и повече нови продукти, отличаващи се с несравними качества. 

Въпреки предизвикателствата на променящите се пазарни условия те твърдят, че компанията е изправена пред успех в следващите 30 години.

Допълнителна характеристика : Изграденият от качествена пластмаса комплект за красота е съвършен за малките момичета. Чрез него те ще могат да се разкрасяват, благодарение на помощта на функционалните продукти, разполагащи се в него.

Важно е родители да не оставят детето без надзор в никакъв случай, когато се е развихрило в игра. Причината за това е, защото комплекта може да съдържа някои миниатюрни части, които представляват сериозна опасност, ако бъдат погълнати.

Цвят
Многоцветен
Пол
Момиче
Възраст
3+ години
Материал
Пластмаса
Брой кашони в пале
23
Брой продукти в кашон
12
Брой части
14
Продуктът е добавен към желани продукти