Комплект кухня - Мини маус Bildo
  • Комплект кухня - Мини маус Bildo 24799

Комплект кухня - Мини маус

8401
ЦЕНА НА ДРЕБНО
58,33 лв. без ДДС
Всички цени са без ДДС
Наличен (11 бройки на склад)
2-3 работни дни
За нови бизнес клиенти Вход за регистрирани търговци

Цвят : Многоцветна

Възраст : + 3 години

Пол : Момиче

Материал : Висококачествена пластмаса

Размер : 50 см. х 75 см. х 38 см.

Брой кашони в пале : 11

Брой продукти в кашон : 2

Държава на произход : Гърция

Производител : Главен производител на конкретният продукт е – Bildo, докато Zizito Switzerland е основен износител за цяла Европа. От друга страна ‚‘‘ Зизито БГ ‘‘ е официалният им дистрибутор и търговец на едро за България. 

Компанията е основана в град Верия (Бер), Гърция през 1982 година, като от тогава досега притежава голямо разнообразие от продуктово портфолио, включващо изцяло лицензирани играчки и други продукти.

В момента производителят продава в над 50 страни по целия свят и работи с пълен капацитет през цялата година. Собствениците на Bildo страстно създават все повече и повече нови продукти, отличаващи се с несравними качества. 

Въпреки предизвикателствата на променящите се пазарни условия те твърдят, че компанията е изправена през успех в следващите 30 години.

Допълнителна характеристика : Миниатюрната кухня е сбъднатата мечта на всяко едно момиче. Към комплекта е включена печка с котлони, както и фурна, прибори и най-вече микровълнова.

Продукта е идеален за подарък, защото детето ви ще може да се наслаждава на него самостоятелно и с приятели. Материалите, използвани за изработката му, са преминали успешно редица тестове по отношение на безопасността и качеството. 

Цвят
Многоцветен
Пол
Момиче
Възраст
3+ години
Материал
Пластмаса
Брой кашони в пале
11
Брой продукти в кашон
2
Брой части
15
Продуктът е добавен към желани продукти