Керамични чаши Minions rules 325 мл унисекс Stor
  • Керамични чаши Minions rules 325 мл унисекс Stor 23534

Керамични чаши Minions rules 325 мл унисекс

23_77003
ЦЕНА НА ДРЕБНО
6,66 лв. без ДДС
Всички цени са без ДДС
Наличен (6 бройки на склад)
2-3 работни дни
За нови бизнес клиенти Вход за регистрирани търговци

Цвят : Жълт/Бял

Пол : Унисекс

Възраст : +3 години

Материал : Керамика

Вместимост : 325 мл.

Брой кашони в пале : 37

Държава на произход : Испания

Производител : Главен производител на конкретният продукт е – Storline, докато Zizito Switzerland е основен износител за цяла Европа. От друга страна ‚‘‘ Зизито БГ ‘‘ е официалният им дистрибутор и търговец на едро за България. Компанията разполагаща се в Мадрид, Испания е създадена през 1969 г. с цел проектиране, производство и дистрибуция на предмети за бита. 

От 80-те години насам голяма част от каталога им е посветен единствено на продукти, които са тематично изготвени в облика на световно известни супер герои, произвеждани под лиценз. Оттогава разпознаваемата компания има ясно международно призвание, което я изпраща към върха, присъствайки в повече от 100 страни на цели 5 континента.

Допълнителни характеристики : Причината поради която ви съветваме да изберете керамична чаша вместо друг стил е поради това, че тя задържа топлината много по-добре за разлика от другите видове. По този начин може да поддържате напитката си по-гореща за по продължително време. Освен това дизайнът и е изключително интересен и то до такава степен, че детето ви винаги ще я използва. 

Цвят
Многоцветен
Пол
Унисекс
Възраст
3+ години
Материал
Керамика
Брой кашони в пале
37
Продуктът е добавен към желани продукти