Керамични чаши Frozen 325 мл за момиче Stor
  • Керамични чаши Frozen 325 мл за момиче Stor 23528

Керамични чаши Frozen 325 мл за момиче

23_78721
ЦЕНА НА ДРЕБНО
7,49 лв. без ДДС
Всички цени са без ДДС
Наличен (4 бройки на склад)
2-3 работни дни
За нови бизнес клиенти Вход за регистрирани търговци

Цвят : Многоцветен

Пол : Момиче

Възраст : +3 години

Материал : Керамика

Вместимост : 325 мл.

Брой кашони в пале : 37

Държава на произход : Испания

Производител : Главен производител на конкретният продукт е – Storline, докато Zizito Switzerland е основен износител за цяла Европа. От друга страна ‚‘‘ Зизито БГ ‘‘ е официалният им дистрибутор и търговец на едро за България. Компанията разполагаща се в Мадрид, Испания е създадена през 1969 г. с цел проектиране, производство и дистрибуция на предмети за бита. 

От 80-те години насам голяма част от каталога им е посветен единствено на продукти които са тематично изготвени в облика на световно известни супер герои, произвеждани под лиценз. Оттогава разпознаваемата компания има ясно международно призвание, което я изпраща към върха, присъствайки в повече от 100 страни на цели 5 континента.

Допълнителни характеристики : Керамиката обикновено се прави чрез вземане на смеси от глина, земни елементи, прах и вода и съответно се оформят в желаните форми. След като керамиката е оформена, тя се изпича на фурна с висока температура. 

Често керамичните продукти, като например чашите са покрити с декоративни, водоустойчиви подобно на бои вещества. Конкретният продукт е именно такъв и съответно върху него е изобразен анимационен герой. Чашата е силно препоръчителна поради множеството си предимства и функции.

Цвят
Многоцветен
Пол
Момиче
Възраст
3+ години
Материал
Керамика
Брой кашони в пале
37
Продуктът е добавен към желани продукти