Йо-Йо-та Fantastic Amaya
  • Йо-Йо-та Fantastic Amaya 24658

Йо-Йо-та Fantastic

55_62070000
ЦЕНА НА ДРЕБНО
9,16 лв. без ДДС
Всички цени са без ДДС
Наличен (17 бройки на склад)
2-3 работни дни
За нови бизнес клиенти Вход за регистрирани търговци

Цвят : Синьо

Пол : Унисекс

Възраст : +6 години

Материал : PVC

Брой кашони в пале : 30

Брой продукти в кашон : 24

Държава на произход : Испания

Производител : Главен производител на конкретният продукт е – AMAYA, докато Zizito Switzerland е основен износител за цяла Европа. От друга страна ‚‘‘ Зизито БГ ‘‘ е официалният им дистрибутор и търговец на едро за България. Испанската компания е посветила повече от 5 десетилетия опит в постоянно проучване и разработване на нови артикули за спорт и двигателно развитие с цел да се задоволят нуждите на децата и младежите. 

Производителят усилено използва ново поколение пластмасови смеси в продуктите си, като така те подобряват производителността на традиционните си произведени продукти, получавайки ненадмината цена и качество. AMAYA SPORT гарантира, че всички произведени продукти са положени на строг контрол на качеството, както при анализа на суровини, така и в процесите на производство, обработка и опаковане.

Допълнителна характеристика : Тази общо разпространена играчка е изключително популярна сред децата и възрастните хора. Тя притежава стилен и красив дизайн, изработен от качествени елементи. Като цяло играчката се състои от два диска свързани помежду си със ос, около която има навита еластична нишка. Тази нишка от своя страна е доста здрава и пригодена с примка за пръста. Продукта е перфектен за развлечение от натоварения ден.

Цвят
Син
Пол
Унисекс
Възраст
6+ години
Материал
PVC
Брой кашони в пале
30
Брой продукти в кашон
24
Продуктът е добавен към желани продукти