Intex плажни топки 'Frozen' Intex
  • Intex плажни топки 'Frozen' Intex 25570

Intex плажни топки 'Frozen'

81_I03400360
ЦЕНА НА ДРЕБНО
4,16 лв. без ДДС
Всички цени са без ДДС
Наличен (33 бройки на склад)
2-3 работни дни
За нови бизнес клиенти Вход за регистрирани търговци

Цвят : Многоцветен

Възраст : +3 години

Пол : Момиче

Материал : Винил

Тегло : 80 гр.

Размер : Диаметър – 51 см.

Държава на произход : САЩ

Производител : Главен производител на конкретният продукт е – Intex, докато Zizito Switzerland е основен износител за цяла Европа. От друга страна ‚‘‘ Зизито БГ ‘‘ е официалният им дистрибутор и търговец на едро за България. Компанията е основана в град Калифорния през 1966 година и се занимава главно с производството на продукти за басейни.

Американският производител е част от световно семейство от компании с повече от 40 години история зад гърба си. Тяхната цел е винаги да доставят продукти от най-високо качество на достъпна цена за потребителите. Стоката им е изцяло проектирана да бъде комфортна, безопасна и идеална за забавление.

Визията на основателя е марката да бъде разпознаваема, доверена и иновативна в световен план. Всички готови продукти подлежат на рутинни тестове, за да бъде сигурно, че те отговарят на повишените им стандарти за качество, безопасност и стойност.

Допълнителна характеристика : Плажните топки допълнително допринасят позитивизъм и веселба при децата. Те са перфектното средство за игра между вас и вашето дете, докато се охлаждате в басейна или морето.

Стилната топка е украсена със стикери напомнящи на анимацията – Frozen. Освен това винила използван за изработването на продукта е изключително здрав и надежден материал.

Цвят
Многоцветен
Пол
Унисекс
Възраст
3+ години
Материал
Поливинил
Продуктът е добавен към желани продукти