Intex плажни топки, 51 см. Intex
  • Intex плажни топки, 51 см. Intex 25684

Intex плажни топки, 51 см.

81_I03400610
ЦЕНА НА ДРЕБНО
2,08 лв. без ДДС
Всички цени са без ДДС
Наличен (69 бройки на склад)
2-3 работни дни
За нови бизнес клиенти Вход за регистрирани търговци

Цвят : Многоцветен

Възраст : +3 години

Пол : Унисекс

Материал : Доброкачествен винил

Тегло : 80 гр.

Размер : Диаметър – 51 см.

Държава на произход : САЩ

Производител : Главен производител на конкретният продукт е – Intex, докато Zizito Switzerland е основен износител за цяла Европа. От друга страна ‚‘‘ Зизито БГ ‘‘ е официалният им дистрибутор и търговец на едро за България. Компанията е основана в град Калифорния през 1966 година и се занимава главно с производството на продукти за басейни.

Американският производител е част от световно семейство от компании с повече от 40 години история зад гърба си. Тяхната цел е винаги да доставят продукти от най-високо качество на достъпна цена за потребителите. Стоката им е изцяло проектирана да бъде комфортна, безопасна и идеална за забавление.

Визията на основателя е марката да бъде разпознаваема, доверена и иновативна в световен план. Всички готови продукти подлежат на рутинни тестове, за да бъде сигурно, че те отговарят на повишените им стандарти за качество, безопасност и стойност.

Допълнителна характеристика : Времето прекарано на плажа става още по-забавно и запомнящо се, когато вземете със себе си плажна топка.

Скокливият продукт притежава красив външен вид и е изграден от изключително надежден материал, гарантиращ дълги години на употреба.

Цвят
Многоцветен
Пол
Унисекс
Възраст
3+ години
Материал
Неопрен
Продуктът е добавен към желани продукти