Intex надуваеми ръкави 'Мечо пух' Intex
  • Intex надуваеми ръкави 'Мечо пух' Intex 25506

Intex надуваеми ръкави 'Мечо пух'

81_I03400000
ЦЕНА НА ДРЕБНО
3,74 лв. без ДДС
Всички цени са без ДДС
Наличен (33 бройки на склад)
2-3 работни дни
За нови бизнес клиенти Вход за регистрирани търговци

Цвят : Многоцветен

Възраст : +1 година

Пол : Унисекс

Материал : PVC

Брой елементи : 3 бр.

Държава на произход : САЩ

Производител : Главен производител на конкретният продукт е – Intex, докато Zizito Switzerland е основен износител за цяла Европа. От друга страна ‚‘‘ Зизито БГ ‘‘ е официалният им дистрибутор и търговец на едро за България. Компанията е основана в град Калифорния през 1966 година и се занимава основно с производството на продукти за басейни.

Американският производител е част от световно семейство от компании с повече от 40 години история зад гърба си. Тяхната цел е винаги да доставят продукти от най-високо качество на достъпна цена за потребителите. Стоката им е изцяло проектирана да бъде комфортна, безопасна и идеална за забавление.

Визията на основателя е марката да бъде разпознаваема, доверена и иновативна в световен план. Всички готови продукти подлежат на рутинни тестове, за да бъде сигурно, че те отговарят на повишените им стандарти за качество, безопасност и стойност.

Допълнителна характеристика : Ръкавичките служат, като едновременно предпазно и защитно средство. По принцип децата ги използват, докато се учат да плуват.

Те от своя страна им осигуряват баланс и ги задържат над водата, за да могат да упражняват и развиват своята техника на плуване. Отвън са стилно украсени със забавен принт, изобразяващ Мечо пух и неговият приятел Тигъра. 

Цвят
Многоцветен
Пол
Унисекс
Възраст
3+ години
Материал
Синтетика
Продуктът е добавен към желани продукти