Intex надуваеми ръкави 'Frozen' Intex
  • Intex надуваеми ръкави 'Frozen' Intex 25550

Intex надуваеми ръкави 'Frozen'

81_I03400190
ЦЕНА НА ДРЕБНО
3,74 лв. без ДДС
Всички цени са без ДДС
Наличен (50 бройки на склад)
2-3 работни дни
За нови бизнес клиенти Вход за регистрирани търговци

Цвят : Многоцветен

Възраст : + 9 години

Пол : Момиче

Материал : PVC

Брой елементи : 3 бр.

Държава на произход : САЩ

Производител : Главен производител на конкретният продукт е – Intex, докато Zizito Switzerland е основен износител за цяла Европа. От друга страна ‚‘‘ Зизито БГ ‘‘ е официалният им дистрибутор и търговец на едро за България. Компанията е основана в град Калифорния през 1966 година и се занимава основно с производството на продукти за басейни.

Американският производител е част от световно семейство от компании с повече от 40 години история зад гърба си. Тяхната цел е винаги да доставят продукти от най-високо качество на достъпна цена  за потребителите. Стоката им е изцяло проектирана да бъде комфортна, безопасна и идеална за забавление.

Визията на основателят е марката да бъде разпознаваема, доверена и иновативна в световен план. Всички готови продукти подлежат на рутинни тестове, за да бъде сигурно, че те отговарят на повишените им стандартни за качество, безопасност и стойност.

Допълнителна характеристика : Плувните ръкави представляват една крачка напред за децата, които искат да се научат да плуват свободно без никаква помощ. Те имат прекрасно украшение по цялата си повърхност, напомнящо за филмчето – Замръзналото кралство.

Цвят
Многоцветен
Пол
Момче
Възраст
3+ години
Материал
Полипропилен
Продуктът е добавен към желани продукти