Intex надуваеми пояси 'Розова поничка' Intex
  • Intex надуваеми пояси 'Розова поничка' Intex 25702

Intex надуваеми пояси 'Розова поничка'

81_I03402050
ЦЕНА НА ДРЕБНО
9,16 лв. без ДДС
Всички цени са без ДДС
Наличен (12 бройки на склад)
2-3 работни дни
За нови бизнес клиенти Вход за регистрирани търговци

Цвят : Розов 

Възраст : +14 години

Пол : Унисекс

Материал : PVC

Брой елементи : 2 бр.

Размер : Диаметър – 94 см.

Държава на произход : САЩ

Производител : Главен производител на конкретният продукт е – Intex, докато Zizito Switzerland е основен износител за цяла Европа. От друга страна ‚‘‘ Зизито БГ ‘‘ е официалният им дистрибутор и търговец на едро за България. Компанията е основана в град Калифорния през 1966 година и се занимава основно с производството на продукти за басейни.

Американският производител е част от световно семейство от компании с повече от 40 години история зад гърба си. Тяхната цел е винаги да доставят продукти от най-високо качество на достъпна цена за потребителите. Стоката им е изцяло проектирана да бъде комфортна, безопасна и идеална за забавление.

Визията на основателя е марката да бъде разпознаваема, доверена и иновативна в световен план. Всички готови продукти подлежат на рутинни тестове, за да бъде сигурно, че те отговарят на повишените им стандарти за качество, безопасност и стойност.

Допълнителна характеристика : Дизайнът на продукта е изключително реален и то до такава степен в която ще ви се прииска хапка от него. Надуваемата играчка е перфектна за морето или басейна. 

Тя може да представлява вашият плаващ шезлонг, тъй като е доста удобна за излежаване. Препоръчва се за деца над 14 годишна възраст, поради големите си размери.

Цвят
Бял / розов
Пол
Унисекс
Възраст
8+ години
Материал
Поливинил
Продуктът е добавен към желани продукти