Intex надуваеми дюшеци Ride- on 'Скат' Intex
  • Intex надуваеми дюшеци Ride- on 'Скат' Intex 25556

Intex надуваеми дюшеци Ride- on 'Скат'

81_I03400310
ЦЕНА НА ДРЕБНО
22,08 лв. без ДДС
Всички цени са без ДДС
Наличен (4 бройки на склад)
2-3 работни дни
За нови бизнес клиенти Вход за регистрирани търговци

Цвят : Тъмно синьо

Възраст : + 9 години

Пол : Унисекс

Материал : PVC

Максимално допустимо тегло : 40 кг.

Брой елементи : 2 бр.

Размер : 1.88 м. х 1.45 м.

Държава на произход : САЩ

Производител : Главен производител на конкретният продукт е – Intex, докато Zizito Switzerland е основен износител за цяла Европа. От друга страна ‚‘‘ Зизито БГ ‘‘ е официалният им дистрибутор и търговец на едро за България. Компанията е основана в град Аликанте  през 1966 година и  се занимава главно с производството на продукти за басейни.

Американският производител е част от световно семейство от компании с повече от 40 години история зад гърба си. Тяхната цел е винаги да доставят продукти от най-високо качество на достъпна цена за потребителите. Стоката им е изцяло проектирана да бъде комфортна, безопасна и идеална за забавление.

Визията на основателя е марката да бъде разпознаваема, доверена и иновативна в световен план. Всички готови продукти подлежат на рутинни тестове, за да бъде сигурно, че те отговарят на повишените им стандарти за качество, безопасност и стойност.

Допълнителна характеристика : Очарователният дюшек заема формата на морско животно. В горният си край притежава две дръжки, които са с цел да може детето да се придържа за тях, докато се носи по вълните. Продукта е изключително здрав и надежден.

Цвят
Сив
Пол
Унисекс
Възраст
3+ години
Материал
Поливинил
Продуктът е добавен към желани продукти