Intex надуваеми дюшеци Ride- on 'Лебед' Intex
  • Intex надуваеми дюшеци Ride- on 'Лебед' Intex 25564

Intex надуваеми дюшеци Ride- on 'Лебед'

81_I03400340
ЦЕНА НА ДРЕБНО
27,08 лв. без ДДС
Всички цени са без ДДС
Изчерпан
За нови бизнес клиенти Вход за регистрирани търговци

Цвят : Бял

Възраст : +14 години

Пол : Унисекс

Материал : PVC

Брой елементи : 2 бр.

Размер : 99 см. х 102 см. х 130 см.

Държава на произход : САЩ

Производител : Главен производител на конкретният продукт е – Intex, докато Zizito Switzerland е основен износител за цяла Европа. От друга страна ‚‘‘ Зизито БГ ‘‘ е официалният им дистрибутор и търговец на едро за България. Компанията е основана в град Калифорния през 1966 година и се занимава главно с производството на продукти за басейни.

Американският производител е част от световно семейство от компании с повече от 40 години история зад гърба си. Тяхната цел е винаги да доставят продукти от най-високо качество на достъпна цена за потребителите. Стоката им е изцяло проектирана да бъде комфортна, безопасна и идеална за забавление.

Визията на основателя е марката да бъде разпознаваема, доверена и иновативна в световен план. Всички готови продукти подлежат на рутинни тестове, за да бъде сигурно, че те отговарят на повишените им стандарти за качество, безопасност и стойност.

Допълнителна характеристика : Забавният дюшек притежава цялостна форма на лебед. Материалът използван за изграждането му е доста надежден и не се повлиява от силната слънчева светлина. Преди употреба задължително прочетете инструкциите, които са зададени от американският производител.

Цвят
Бял
Пол
Момиче
Възраст
3+ години
Материал
Поливинил
Продуктът е добавен към желани продукти