Intex надуваеми дюшеци Intex
  • Intex надуваеми дюшеци Intex 25692

Intex надуваеми дюшеци

81_I03400770
ЦЕНА НА ДРЕБНО
7,91 лв. без ДДС
Всички цени са без ДДС
Наличен (11 бройки на склад)
2-3 работни дни
За нови бизнес клиенти Вход за регистрирани търговци

Цвят : Светло синьо

Възраст : +3 години

Пол : Унисекс

Материал : PVC

Брой елементи : 2 бр.

Размер : 

  • Дължина – 183 см.
  • Ширина – 69 см.

Държава на произход : САЩ

Производител : Главен производител на конкретният продукт е – Intex, докато Zizito Switzerland е основен износител за цяла Европа. От друга страна ‚‘‘ Зизито БГ ‘‘ е официалният им дистрибутор и търговец на едро за България. Компанията е основана в град Калифорния през 1966 година и се занимава основно с производството на продукти за басейни.

Американският производител е част от световно семейство от компании с повече от 40 години история зад гърба си. Тяхната цел е винаги да доставят продукти от най-високо качество на достъпна цена за потребителите. Стоката им е изцяло проектирана да бъде комфортна, безопасна и идеална за забавление.

Визията на основателя е марката да бъде разпознаваема, доверена и иновативна в световен план. Всички готови продукти подлежат на рутинни тестове, за да бъде сигурно, че те отговарят на повишените им стандарти за качество, безопасност и стойност.

Допълнителна характеристика : Продукта притежава 3 различни дизайна. Те се различават единствено в цвета, като са съответно :

  • Светло син
  • Зелен
  • Розов

Надуваемите дюшеци са доста полезни приспособления за море или басейн. Вие може да си почивате качествено върху тях, докато подхранвате кожата си с приятните слънчеви лъчи.

Цвят
Син
Пол
Унисекс
Възраст
8+ години
Материал
Поливинил
Продуктът е добавен към желани продукти