Intex надуваеми басейни с 3 ринга Intex
  • Intex надуваеми басейни с 3 ринга Intex 25690

Intex надуваеми басейни с 3 ринга

81_I03400750
ЦЕНА НА ДРЕБНО
9,58 лв. без ДДС
Всички цени са без ДДС
Изчерпан
За нови бизнес клиенти Вход за регистрирани търговци

Цвят : Светло синьо

Възраст : +3 години

Пол : Унисекс

Материал : PVC

Брой елементи : 2 бр.

Държава на произход : САЩ

Производител : Главен производител на конкретният продукт е – Intex, докато Zizito Switzerland е основен износител за цяла Европа. От друга страна ‚‘‘ Зизито БГ ‘‘ е официалният им дистрибутор и търговец на едро за България. Компанията е основана в град Калифорния през 1966 година и се занимава главно с производството на продукти за басейни.

Американският производител е част от световно семейство от компании с повече от 40 години история зад гърба си. Тяхната цел е винаги да доставят продукти от най-високо качество на достъпна цена за потребителите. Стоката им е изцяло проектирана да бъде комфортна, безопасна и идеална за забавление.

Визията на основателя е марката да бъде разпознаваема, доверена и иновативна в световен план. Всички готови продукти подлежат на рутинни тестове, за да бъде сигурно, че те отговарят на повишените им стандарти за качество, безопасност и стойност.

Допълнителна характеристика : Ако търсите начин с който да избавите вашите деца от скуката по време на топлите летни дни, то надуваемият басейн би било идеалното решение. Продукта притежава 3 ринга и практичен размер, позволяващ максимум трима човека. 

Материала използван за направата му гарантира дългосрочна издръжливост. Също така басейна пристига предварително опакован в изтънчена опаковка.

Цвят
Син
Пол
Унисекс
Възраст
3+ години
Материал
Поливинил
Продуктът е добавен към желани продукти