Intex малки надуваеми играчки Intex
  • Intex малки надуваеми играчки Intex 25696

Intex малки надуваеми играчки

81_I03400910
ЦЕНА НА ДРЕБНО
2,91 лв. без ДДС
Всички цени са без ДДС
Наличен (8 бройки на склад)
2-3 работни дни
За нови бизнес клиенти Вход за регистрирани търговци

Цвят : Многоцветна

Възраст : +2 години

Пол : Унисекс

Материал : PVC 

Тегло : 4.55 гр.

Брой елементи : 1

Размер :  15.4 х 9.4 х 2.6 см.

Държава на произход : САЩ

Производител : Главен производител на конкретният продукт е – Intex, докато Zizito Switzerland е основен износител за цяла Европа. От друга страна ‚‘‘ Зизито БГ ‘‘ е официалният им дистрибутор и търговец на едро за България. Компанията е основана в град Калифорния през 1966 година и се занимава основно с производството на продукти за басейни.

Американският производител е част от световно семейство от компании с повече от 40 години история зад гърба си. Тяхната цел е винаги да доставят продукти от най-високо качество на достъпна цена за потребителите. Стоката им е изцяло проектирана да бъде комфортна, безопасна и идеална за забавление.

Визията на основателя е марката да бъде разпознаваема, доверена и иновативна в световен план. Всички готови продукти подлежат на рутинни тестове, за да бъде сигурно, че те отговарят на повишените им стандарти за качество, безопасност и стойност.

Допълнителна характеристика : Ако малчугана ви се страхува от къпането във вана или като цяло влизането във вода може да обмислите закупуването на малка надуваема играчка.

Тя може да бъде в няколко различни форми на животинки :

  • Риба
  • Пате
  • Фламинго
  • Косатка

Причината поради която ви съветваме да изберете продукта е, защото той ще действа успокояващо на детето, гарантирайки му комфорт. По този начин мъчителните опити за посещаването на басейна ще бъдат единствено далечни спомени.

Цвят
Многоцветен
Пол
Унисекс
Възраст
3+ години
Материал
Поливинил
Продуктът е добавен към желани продукти