Игри конуси с топка Amaya
  • Игри конуси с топка Amaya 24654

Игри конуси с топка

55_61064700
ЦЕНА НА ДРЕБНО
7,49 лв. без ДДС
Всички цени са без ДДС
Наличен (4 бройки на склад)
2-3 работни дни
За нови бизнес клиенти Вход за регистрирани търговци

Цвят : Червен

Пол : Унисекс

Възраст : +3 години

Материал : Памучно въже / PVC

Брой кашони в пале : 106

Брой продукти в кашон : 8

Държава на произход : Испания

Производител : Главен производител на конкретният продукт е – AMAYA, докато Zizito Switzerland е основен износител за цяла Европа. От друга страна ‚‘‘ Зизито БГ ‘‘ е официалният им дистрибутор и търговец на едро за България. Испанската компания е посветила повече от 5 десетилетия опит в постояно проучване и разработване на нови артикули за спорт и двигателно развитие с цел да се задоволят нуждите на децата и младежите. 

Производителят усилено използва ново поколение пластмасови смеси в продуктите си, като така те подобряват производителността на традиционните си произведени продукти, получавайки ненадмината цена и качество. AMAYA SPORT гарантира, че всички произведени продукти са положени на строг контрол на качеството, както при анализа на суровини, така и в процесите на производство, обработка и опаковане.

Допълнителна характеристика : Може би няма човек, който да не е срещал този продукт в даден етап от живота си. Благодарение на него се осъществява един вид игра, развиваща координационните умения на децата. Понякога тя може да бъде доста трудна, но принципът и е еднотипен. Главната цел е да вкарате топчето във фунийката, която държите. Първоначално звучи доста лесно, но има една уловка и това е, че трябва да използвате само едната си ръка. 

Цвят
Червен
Пол
Унисекс
Възраст
3+ години
Материал
PVC / памучно въже
Брой кашони в пале
106
Брой продукти в кашон
8
Продуктът е добавен към желани продукти