Герои за дървена къща за игра Mamatoyz
  • Герои за дървена къща за игра Mamatoyz 26755
  • Герои за дървена къща за игра Mamatoyz 26756 2

Герои за дървена къща за игра

13F_3
ЦЕНА НА ДРЕБНО
11,66 лв. без ДДС
Всички цени са без ДДС
Наличен (8 бройки на склад)
2-3 работни дни
За нови бизнес клиенти Вход за регистрирани търговци

Цвят : Натурално дърво

Възраст : +2 години

Пол : Момиче

Материал : Първокласна дървесина

Брой кашони в пале : 2400

Брой продукти в кашон : 1

Държава на произход : Турция

Производител : Главен производител на конкретният продукт е – Mamatoyz, докато Zizito Switzerland е основен износител за цяла Европа. От друга страна ‚‘‘ Зизито БГ ‘‘ е официалният им дистрибутор и търговец на едро за България. Известната компания се разполага в Истанбул, Турция и всъщност представлява марка детски играчки. 

Основите и са положени през 2014 г. от трима индустриални дизайнери, чиито проекти печелят множество международни награди и признания в различни сфери, свързани с детското забавление. Днес целия дизайнерски екип на фирмата комбинира своя опит, знания и умения относно дървения материал, за да могат успешно да го внедрят в сферата. Крайната цел е да се проектират изцяло играчки по поръчка,  притежаващи високо качество и стандарт.

Допълнителна характеристика : Малките дървени продукти ще накарат къщичката на вашето дете да оживее напълно. Фигурите са изградени от качествена и натурална дървесина, така че експлоатационната им издръжливост е огромна. Сглобяват се изключително елементарно. Благодарение на реалистичният им дизайн, детето ви със сигурност ще може да се забавлява качествено. 

Цвят
Натурално дърво
Пол
Момиче
Възраст
2+ години
Материал
Дърво
Брой кашони в пале
2400
Брой продукти в кашон
1
Продуктът е добавен към желани продукти