Фризби рингове Amaya
  • Фризби рингове Amaya 24631

Фризби рингове

55_44280200
ЦЕНА НА ДРЕБНО
9,99 лв. без ДДС
Всички цени са без ДДС
Наличен (21 бройки на склад)
2-3 работни дни
За нови бизнес клиенти Вход за регистрирани търговци

Цвят : 

  • Синьо
  • Розово

Пол : Унисекс

Възраст : +3 години

Материал : EVA

Размер : Диаметър – 23 см.

Брой кашони в пале : 55

Брой продукти в кашон : 30

Държава на произход : Испания

Производител : Главен производител на конкретният продукт е – AMAYA, докато Zizito Switzerland е основен износител за цяла Европа. От друга страна ‚‘‘ Зизито БГ ‘‘ е официалният им дистрибутор и търговец на едро за България. Испанската компания е посветила повече от 5 десетилетия опит в постоянно проучване и разработване на нови артикули за спорт и двигателно развитие с цел да се задоволят нуждите на децата и младежите. 

Производителят усилено използва ново поколение пластмасови смеси в продуктите си, като така те подобряват производителността на традиционните си произведени продукти, получавайки ненадмината цена и качество. AMAYA SPORT гарантира, че всички произведени продукти са положени на строг контрол на качеството, както при анализа на суровини, така и в процесите на производство, обработка и опаковане.

Допълнителна характеристика : Забавният продукт е идеален за игра на открито през слънчевите дни. Когато диска бъде хвърлен във въздуха той трябва да се върне обратно към стартовата си позиция от която е бил изхвърлен. Принципът на тази дейност е доста лесен. Високото налягане на въздуха под фризбито го тласка нагоре, а съответно неговата извита повърхност спомага за създаването на предпоставка за летене.

Цвят
Син / розов
Пол
Унисекс
Възраст
3+ години
Материал
EVA
Брой кашони в пале
55
Брой продукти в кашон
30
Продуктът е добавен към желани продукти