Ерго спортни бутилки с картинка AVENGERS Stor
  • Ерго спортни бутилки с картинка AVENGERS Stor 23592

Ерго спортни бутилки с картинка AVENGERS

23_87728
ЦЕНА НА ДРЕБНО
5,83 лв. без ДДС
Всички цени са без ДДС
Наличен (6 бройки на склад)
2-3 работни дни
За нови бизнес клиенти Вход за регистрирани търговци

Цвят : Червен

Пол : Момче

Възраст : +3 години

Материал : Полиетилен

Вместимост : 400 мл.

Възможност за почистване в съдомиялна машина : Да

Не съдържа : Бисфенол А

Брой кашони в пале : 55

Държава на произход : Испания

Производител : Главен производител на конкретният продукт е – Storline, докато Zizito Switzerland е основен износител за цяла Европа. От друга страна ‚‘‘ Зизито БГ ‘‘ е официалният им дистрибутор и търговец на едро за България. Компанията разполагаща се в Мадрид, Испания е създадена през 1969 г. с цел проектиране, производство и дистрибуция на предмети за бита. 

От 80-те години насам голяма част от каталога им е посветен единствено на продукти, които са тематично изготвени в облика на световно известни супер герои, произвеждани под лиценз. Оттогава разпознаваемата компания има ясно международно призвание, което я изпраща към върха, присъствайки в повече от 100 страни на цели 5 континента.

Допълнителна информация : Практичният продукт притежава капачка, която има вграден твърд накрайник, от който вашето дете може да пие. Впечатляващият дизайн е само едно от малкото неща, с които бутилката се отличава от всички други. Тя е пригодена специално за спортни активности, така че ако вашето дете тренира този продукт е идеален подарък за него.

Цвят
Многоцветен
Пол
Момче
Възраст
3+ години
Материал
Полиетилен
Брой кашони в пале
52
Продуктът е добавен към желани продукти