Еко натурални препарати за тоалетни гърнета 0.71L Tri-Bio
  • Еко натурални препарати за тоалетни гърнета 0.71L Tri-Bio 21377

Еко натурални препарати за тоалетни гърнета 0.71L

240430

Еко натурален препарат за тоалетни гърнета

ЦЕНА НА ДРЕБНО
5,16 лв. без ДДС
Всички цени са без ДДС
Наличен (25 бройки на склад)
2-3 работни дни
За нови бизнес клиенти Вход за регистрирани търговци

Вид : Препарат за тоалетни гърнета

Опаковка : Пластмасова бутилка

Разфасовка : 710 мл.

Състав : Продукта съдържа в себе си малко количество вода и засилено присъствие на тринатриев цитрат, млечна и гликолова киселина, без които няма как да се получи задоволителният му ефект.

Ползи : Почистващите продукти играят съществена роля в ежедневието ни у дома и офиса. Чрез безопасно и ефективно премахване на микроби и други замърсители те предотвратяват разпространението на инфекциозни заболявания и контролират алергените, като например прах и плесен.

Начин на употреба : Нанасяте умерено количество върху тоалетното гърне, като съответно преди да го измиете го оставяте няколко минути, за да може специфичните му киселини да се активират. 

Съхранение : Никога не го оставяйте в близост и без надзор, ако наоколо преобладават деца !

Не съдържа : 

  • Оцветители
  • Консерванти
  • ГМО
  • силни разтворители, вредни за природата

Държава на произход : САЩ

Производител : Главен производител на почистващият продукт е Sonata Enterprise Inc. Официалният им дистрибутор и търговец на едро, както за Европа, така и за България е съответно Zizito Switzerland. Намираща се със седалище в град Фрибур, Конфедерация Швейцария, мисията на разпознаваемата марка е да произвежда продукти с доказано качество, именно затова всеки артикул притежава сертификация за безопасност – SGS Швейцария.

Допълнителна информация : Грижата за дома и притежанията ви се превръща в нещо изключително елементарно, благодарение на уникалният и безопасен почистващ препарат, който освен това е и биоразградим.

Продуктът е добавен към желани продукти