Дървени къщи за игра Mamatoyz
  • Дървени къщи за игра Mamatoyz 24494

Дървени къщи за игра

12DH
ЦЕНА НА ДРЕБНО
47,49 лв. без ДДС
Всички цени са без ДДС
Наличен (41 бройки на склад)
2-3 работни дни
За нови бизнес клиенти Вход за регистрирани търговци

Цвят : Натурално дърво

Възраст : +2 години

Пол : Момиче

Материал : Висококачествена дървесина

Размер : 50 х 50 х 48 см.

Брой кашони в пале : 192

Брой продукти в кашон : 1

Държава на произход : Турция

Производител : Главен производител на конкретният продукт е – Mamatoyz, докато Zizito Switzerland е основен износител за цяла Европа. От друга страна ‚‘‘ Зизито БГ ‘‘ е официалният им дистрибутор и търговец на едро за България. Известната компания се разполага в Истанбул, Турция и всъщност представлява марка детски играчки.

 Основите и са положени през 2014 г. от трима индустриални дизайнери, чиито проекти печелят множество международни награди и признания в различни сфери, свързани с детското забавление. Днес целият дизайнерски екип на фирмата комбинира своят опит, знания и умения относно дървения материал, за да могат успешно да го внедрят в сферата. Крайната цел е да се проектират изцяло играчки по поръчка, притежаващи високо качество и стандарт.

Допълнителна характеристика : Проектираният за деца продукт подобрява възприемането на пространството чрез своята 3д структура. Дървената къщичка разполага с множество отделни стаи, като всяка една притежава свой собствен сценарий. Това от своя страна позволява на вашето бебе да мисли по различен начин и да се ориентира. Когато не ви достига място, продукта може да бъде разделен на парчета по всяко време и да се складира на лесно и практично място.

Цвят
Натурално дърво
Пол
Момиче
Възраст
2+ години
Материал
Дърво
Брой кашони в пале
192
Брой продукти в кашон
1
Продуктът е добавен към желани продукти