Дървени колички Cute Monster Mamatoyz
  • Дървени колички Cute Monster Mamatoyz 24463
  • Дървени колички Cute Monster Mamatoyz 24464 2
  • Дървени колички Cute Monster Mamatoyz 24465 3

Дървени колички Cute Monster

04C
ЦЕНА НА ДРЕБНО
95,83 лв. без ДДС
Всички цени са без ДДС
Наличен (18 бройки на склад)
2-3 работни дни
За нови бизнес клиенти Вход за регистрирани търговци

Цвят : Натурално дърво

Възраст : 12-17 месеца

Пол : Унисекс

Материал : Качествена дървесина

Размер : 40 х 26 х 34 см,

Тегло : 2.6 кг.

Брой кашони в пале : 42

Брой продукти в кашон : 1

Държава на произход : Турция

Производител : Главен производител на конкретният продукт е – Mamatoyz, докато Zizito Switzerland е основен износител за цяла Европа. От друга страна ‚‘‘ Зизито БГ ‘‘ е официалният им дистрибутор и търговец на едро за България. Известната компания се разполага в Истанбул, Турция и всъщност представлява марка детски играчки. 

Основите и са положени през 2014 г. от трима индустриални дизайнери, чиито проекти печелят множество международни награди и признания в различни сфери, свързани с детското забавление. Днес целият дизайнерски екип на фирмата комбинира своят опит, знания и умения относно дървения материал, за да могат успешно да го внедрят в сферата. Крайната цел е да се проектират изцяло играчки по поръчка, притежаващи високо качество и стандарт.

Допълнителна характеристика : Забавната количка - Cute Monster, е предназначена за деца, които вече могат успешно да ходят. Целта на продукта е да спомага при развитието на мускулите на краката им, докато те същевременно се забавляват с него. Количката може лесно да маневрира и да върви в желаната посока, благодарение на своите четири подвижни колелца, способни да се завъртат на 360 градуса. В задният си край детският продукт притежава специално отделение, в което може да се складират играчки и други предмети необходими за игра.

Цвят
Натурално дърво
Пол
Унисекс
Възраст
12-17 месеца
Материал
Дърво
Брой кашони в пале
42
Брой продукти в кашон
1
Продуктът е добавен към желани продукти