Дървени мотоциклети Mamatoyz
  • Дървени мотоциклети Mamatoyz 24486

Дървени мотоциклети

08MB
ЦЕНА НА ДРЕБНО
95,83 лв. без ДДС
Всички цени са без ДДС
Наличен (19 бройки на склад)
2-3 работни дни
За нови бизнес клиенти Вход за регистрирани търговци

Цвят : 

  • Натурално дърво
  • Жълто

Възраст : 12-17 месеца

Пол : Унисекс

Материал : Качествена дървесина

Размер : 54 х 24 х 36 см.

Тегло : 2.7 кг.

Брой кашони в пале : 42

Брой продукти в кашон : 1

Държава на произход : Турция

Производител : Главен производител на конкретният продукт е – Mamatoyz, докато Zizito Switzerland е основен износител за цяла Европа. От друга страна ‚‘‘ Зизито БГ ‘‘ е официалният им дистрибутор и търговец на едро за България. Известната компания се разполага в Истанбул, Турция и всъщност представлява марка детски играчки. 

Основите и са положени през 2014 г. от трима индустриални дизайнери, чиито проекти печелят множество международни награди и признания в различни сфери, свързани с детското забавление. Днес целият дизайнерски екип на фирмата комбинира своя опит, знания и умения относно дървения материал, за да могат успешно да го внедрят в сферата. Крайната цел е да се проектират изцяло играчки по поръчка, притежаващи високо качество и стандарт.

Допълнителна характеристика : Детският продукт разполага с изтънчен дизайн, наподобяващ на мотоциклет. Материалите използвани в него са само и единствено от високо качество, така че те са изключително издръжливи и здрави. В допълнение към това, благодарение на меката си повърхност за сядане, детето ви ще може да използва продукта дълго време. 

Средството за придвижване се препоръчва от редица специалисти, защото допринася за множество предимства в развитието на вашето дете. Също така специално проектираната панта, предотвратява засядането на пръстите. 

Цвят
Натурално дърво
Пол
Унисекс
Възраст
12-17 месеца
Материал
Дърво
Брой кашони в пале
42
Брой продукти в кашон
1
Продуктът е добавен към желани продукти