Дървени камиончета Mamatoyz
  • Дървени камиончета Mamatoyz 24445
  • Дървени камиончета Mamatoyz 24446 2

Дървени камиончета

01B
ЦЕНА НА ДРЕБНО
64,16 лв. без ДДС
Всички цени са без ДДС
Наличен (21 бройки на склад)
2-3 работни дни
За нови бизнес клиенти Вход за регистрирани търговци

Цвят : Натурално дърво

Възраст : +3 години

Пол : Момче

Материал : Дърво

Размер : 50 х 31 х 31 см.

Тегло : 1.8 кг.

Брой кашони в пале : 88

Брой продукти в кашон : 1

Държава на произход : Турция

Производител :  Главен производител на конкретният продукт е – Mamatoyz, докато Zizito Switzerland е основен износител за цяла Европа. От друга страна ‚‘‘ Зизито БГ ‘‘ е официалният им дистрибутор и търговец на едро за България. Известната компания се разполага в Истанбул,  Турция и всъщност представлява марка детски играчки. 

Основите и са положени през 2014 г. от трима индустриални дизайнери, чиито проекти печелят множество международни награди и признания в различни сфери, свързани с детското забавление.  Днес целият дизайнерски екип на фирмата комбинира своят опит, знания и умения относно дървения материал, за да могат успешно да го внедрят в сферата. Крайната цел е да се проектират изцяло играчки по поръчка, притежаващи високо качество и стандарт.

Допълнителна характеристика : Играчката представлява 4-колесен дървен камион, предназначен за деца. Продукта пристига напълно разглобен, но въпреки това той е изключително лесен за инсталиране. Играчката е полезна, както за родителите, така и за децата. Чрез нея вие ще можете да прекарвате пълноценно време с малчугана, докато той от своя страна ще развива координацията си и уменията си за разрешаване на проблеми, докато се забавлява.

Цвят
Натурално дърво
Пол
Момче
Възраст
3+ години
Материал
Дърво
Брой кашони в пале
88
Брой продукти в кашон
1
Продуктът е добавен към желани продукти