Дневни стаи за дървена къща за игра Mamatoyz
  • Дневни стаи за дървена къща за игра Mamatoyz 24498

Дневни стаи за дървена къща за игра

13F
ЦЕНА НА ДРЕБНО
11,66 лв. без ДДС
Всички цени са без ДДС
Наличен (5 бройки на склад)
2-3 работни дни
За нови бизнес клиенти Вход за регистрирани търговци

Цвят : Натурално дърво/ Жълто

Възраст : +2 години

Пол : Момиче

Материал : Качествено дърво

Брой кашони в пале : 2400

Брой продукти в кашон : 1

Държава на произход : Турция

Производител : Главен производител на конкретният продукт е – Mamatoyz, докато Zizito Switzerland е основен износител за цяла Европа. От друга страна ‚‘‘ Зизито БГ ‘‘ е официалният им дистрибутор и търговец на едро за България. Известната компания се разполага в Истанбул, Турция и всъщност представлява марка детски играчки. 

Основите и са положени през 2014 г. от трима индустриални дизайнери, чиито проекти печелят множество международни награди и признания в различни сфери, свързани с детското забавления. Днес целият дизайнерски екип на фирмата комбинира своят опит, знания и умения относно дървения материал, за да могат успешно да го внедрят в сферата. Крайната цел е да се проектират изцяло играчки по поръчка, притежаващи високо качество и стандарт.

Допълнителна характеристика : Универсалният продукт е изключително полезен за вашето дете, тъй като е изцяло образователен. Целта на комплектите за дървената къща е да ги сглобявате заедно без помощта на лепило и винтове. По този начин докато определяте и сравнявате мебелните елементи, въображението на вашето дете ще се развива на пълни обороти, като същевременно с това ще тренирате и неговите двигателни умения.

Цвят
Натурално дърво
Пол
Момиче
Възраст
2+ години
Материал
Дърво
Брой кашони в пале
2400
Брой продукти в кашон
1
Продуктът е добавен към желани продукти