Детски мозайки 705 части Game Movil
  • Детски мозайки 705 части Game Movil 25309
  • Детски мозайки 705 части Game Movil 25310 2

Детски мозайки 705 части

70_84803

Детска мозайка 705 части Game Movil. Подходяща за деца над 3 години. Комплектът съдържа 705 цветни елементи с един размер, 12 модулни основи за подреждане на мозайката, 1 часовник и инструкции. Продуктът дава възможност чрез подреждане и притискане детето да получи различни картинки. Той е направен от висококачествени безвредни материали. Подреждайки мозайката детето ще развива креативното мислене, въображението и сръчността си. Комплекта мозайка е опакован в кутия с размер 37,5 х 37,5 х 6,5 см. Внимание, продуктът съдържа дребни част, които детето може да погълне !

ЦЕНА НА ДРЕБНО
73,99 лв. с ДДС
Всички цени са с ДДС
Изчерпан
За нови бизнес клиенти Вход за регистрирани търговци
Марка: Game Movil
Възраст: 3+ години
Брой елементи: 705 части
Тегло: 1.75 кг
Материал: Висококачествени безвредни материали
Съдържание: Комплектът съдържа: 705 цветни елементи с един размер, 12 модулни основи за подреждане на мозайката, 1 часовник и инструкции
Допълнителни характеристики: Продуктът дава възможност чрез подреждане и притискане детето да получи различни картинки.\nПодреждайки мозайката детето ще развива креативното мислене, въображението и сръчността си.\nВнимание, продуктът съдържа дребни части, които детето може да погълне !\nПроизведено в Испания.
Ползи: Реденето на кубчета и блокчета подобрява и усещането за разстояния, позиция в пространството и подобрява ориентацията. Подобрява фината моторика на детето. Съединяването на различни по размер и цвят блокчета изисква различна сила и действия от децата. Това усъвършенства техните движения.\nИгрите с конструктори и блокчета развиват когнитивната гъвкавост на децата – умението им по-бързо и лесно да се фокусират на различни теми. Това е умение много необходимо за училищния период.\nРазвиват се речевите умения. Докато играят в група децата да обяснят идеите си опитват се да опишат какво са направили. Тези интензивни разговори помежду им подобряват техните езикови способности.\nРазвива творческото мислене. Разнообразието от форми и цветове позволява детето да използва въображението си. Там няма граници какво може да бъде конструирано. В тези игри няма правилно или грешно направено – децата имат пълна свобода да творят, без да се страхуват от провал или грешка.\nРазвива многостранното мислене. В играта с конструктори децата виждат различни решения на дадена задача от различните участници в групата. Така те обогатяват гледната си точка.\nРазвива математическите умения. Децата играли в предучилищна възраст с конструктори са по-добри в решаването на задачи. Заради броенето, комбинирането и сортирането на блокчета по размер и цвят тяхното мислене е развило умения в алгебрата. Заради симетрията, чувството за баланс, правите линии и конструкциите, подредени така че да не се срутят са развили подсъзнателни умения в геометрията. Поощрява работата в екип. Когато децата играят заедно те трябва да постигнат съгласие какво конструират – къща, лодка или ракета. По време на игра те се научават да изчакват реда си, да се изслушват, да споделят идеи.
Цвят
Многоцветен
Пол
Унисекс
Възраст
3+ години
Материал
Пластмаса
Брой части
705
Продуктът е добавен към желани продукти