Детски мозайки 705 части Game Movil
  • Детски мозайки 705 части Game Movil 25309
  • Детски мозайки 705 части Game Movil 25310 2

Детски мозайки 705 части

70_84803

Детска мозайка 705 части Game Movil. Подходяща за деца над 3 години. Комплектът съдържа 705 цветни елементи с един размер, 12 модулни основи за подреждане на мозайката, 1 часовник и инструкции. Продуктът дава възможност чрез подреждане и притискане детето да получи различни картинки. Той е направен от висококачествени безвредни материали. Подреждайки мозайката детето ще развива креативното мислене, въображението и сръчността си. Комплекта мозайка е опакован в кутия с размер 37,5 х 37,5 х 6,5 см. Внимание, продуктът съдържа дребни част, които детето може да погълне !

ЦЕНА НА ДРЕБНО
61,66 лв. без ДДС
Всички цени са без ДДС
Наличен (4 бройки на склад)
2-3 работни дни
За нови бизнес клиенти Вход за регистрирани търговци

Цвят : Многоцветен

Възраст : +3 години

Пол : Унисекс

Материал : Пластмаса

Марка : Game Movil

Тегло : 1.75 кг.

Брой елементи : 705

Съдържание : 705 цветни елемента / 12 модулни основи / часовник и инструкции

Държава на произход : Испания

Производител : Главен производител на конкретният продукт е – Game Movil, докато Zizito Switzerland е основен износител за цяла Европа. От друга страна ‚‘‘ Зизито БГ ‘‘ е официалният им дистрибутор и търговец на едро за България. Компанията е основана в град Аликанте, Испания през 1978 година и е тясно свързана с производството на играчки.

Четири десетилетия усилия и всеотдайност бяха нужни, за да превърнат малкият семеен бизнес във водеща компания в сектора за детски играчки. Днес те изнасят за повече от 30 страни в Европа, Америка и Азия.

В момента испанският производител разполага с широка гама от играчки, които се произвеждат главно в родната държава и отговарят на европейските разпоредби за безопасност.

Ползи : Подреждането на различни кубчета, за да се сформира цялостен обект на дъската изисква сръчност и креативност. Именно тези качества са облагодетелствани от мозайката, тъй като детето ви ще ги развива с пълна мощ.

Продукта може да се използва дори и в групови игри, поради големият си размер и богат брой части. Блокчетата са изградени от надеждни материали.

Допълнителна характеристика : По отношение на безопасността е препоръчително детето да бъде наблюдавано от възрастен, защото частите могат да бъдат погълнати.

Цвят
Многоцветен
Пол
Унисекс
Възраст
3+ години
Материал
Пластмаса
Брой части
705
Продуктът е добавен към желани продукти