Детски мозайки 357 части Game Movil
  • Детски мозайки 357 части Game Movil 25316
  • Детски мозайки 357 части Game Movil 25315 2

Детски мозайки 357 части

70_84807
ЦЕНА НА ДРЕБНО
26,66 лв. без ДДС
Всички цени са без ДДС
Наличен (5 бройки на склад)
2-3 работни дни
За нови бизнес клиенти Вход за регистрирани търговци

Цвят : Многоцветен

Възраст : +3 години

Пол : Унисекс

Материал : Качествена пластмаса

Марка : Game Movil

Тегло : 0.9 кг.

Брой елементи : 357 части

Съдържание : 352 цветни елемента / 4 модулни основи / часовник и инструкции

Държава на произход : Испания

Производител : Главен производител на конкретният продукт е – Game Movil, докато Zizito Switzerland е основен износител за цяла Европа. От друга страна ‚‘‘ Зизито БГ ‘‘ е официалният им дистрибутор и търговец на едро за България. Компанията е основана в град Аликанте, Испания през 1978 година и е тясно свързана с производството на играчки.

Четири десетилетия усилия и всеотдайност бяха нужни, за да превърнат малкият семеен бизнес във водеща компания в сектора за детски играчки. Днес те изнасят за повече от 30 страни в Европа, Америка и Азия.

В момента испанският производител разполага с широка гама от играчки, които се произвеждат главно в родната държава и отговарят на европейските разпоредби за безопасност.

Ползи : Детската мозайка е изключително полезна за ранното развитие на вашето дете. Той/тя може да употребява продукта, както самостоятелно, така и на група с приятели. И в двата случая се крият множество положителни ефекти, но е препоръчително да се играе в групички.

Причината за това е, защото по този начин децата ще могат да комуникират по между си, развивайки едновременно своето творческо мислене и речеви умения.

Допълнителна характеристика : Конструктора се състои от малки елементи, които са опасни за здравето, ако бъдат погълнати. 

Цвят
Многоцветен
Пол
Унисекс
Възраст
3+ години
Материал
Пластмаса
Брой части
357
Продуктът е добавен към желани продукти