Чаши с дръжка Avengers 265 мл за момче Stor
  • Чаши с дръжка Avengers 265 мл за момче Stor 23559

Чаши с дръжка Avengers 265 мл за момче

23_87744
ЦЕНА НА ДРЕБНО
4,16 лв. без ДДС
Всички цени са без ДДС
Наличен (9 бройки на склад)
2-3 работни дни
За нови бизнес клиенти Вход за регистрирани търговци

Цвят : Червено

Пол : Момче

Възраст : +3 години

Материал : Полипропилен

Вместимост : 265 мл.

Брой кашони в пале : 156

Държава на произход : Испания

Производител : Главен производител на конкретният продукт е – Storline, докато Zizito Switzerland е основен износител за цяла Европа. От друга страна ‚‘‘ Зизито БГ ‘‘ е официалният им дистрибутор и търговец на едро за България. Компанията разполагаща се в Мадрид, Испания е създадена през 1969 г. с цел проектиране, производство и дистрибуция на предмети за бита. 

От 80-те години насам голяма част от каталога им е посветен единствено на продукти които са тематично изготвени в облика на световно известни супер герои, произвеждани под лиценз. Оттогава разпознаваемата компания има ясно международно призвание, което я изпраща към върха, присъствайки в повече от 100 страни на цели 5 континента.

Допълнителна информация : Симпатичната чаша е изградена от доста надеждни и здрави материали. Тя притежава и удобна ръкохватка. В нея вашето момче ще може да пие своите любими напитки, като заедно с това ще се наслаждава на страхотният и външен вид, върху който са изобразени едни от най-популярните герои на поредицата Avengers. По отношение на поддръжката е препоръчително да се прочетат инструкциите зададени от производителят.

Цвят
Многоцветен
Пол
Момче
Възраст
3+ години
Материал
Полипропилен
Брой кашони в пале
156
Продуктът е добавен към желани продукти