Бюра Stor
  • Бюра Stor 23375

Бюра

23_197
ЦЕНА НА ДРЕБНО
293,33 лв. без ДДС
Всички цени са без ДДС
Наличен (12 бройки на склад)
2-3 работни дни
За нови бизнес клиенти Вход за регистрирани търговци

Цвят : Тъмно синьо

Пол : Унисекс

Възраст : +3 години

Материал : MDF

Покритие : С боя която е на водна основа

Размер : 99.2 х 50 х 78 см.

Размер на опаковка : 105 х 56,7 х 15 см.

Вградени чекмеджета : Да – 2 на брой

Брой крила : 2 на брой

Нето тегло : 29 кг.

Бруто тегло : 31 кг.

Брой кашони в пале : 16

Държава на произход : Испания

Производител : Главен производител на конкретният продукт е – Storline, докато Zizito Switzerland е основен износител за цяла Европа. От друга страна ‚‘‘ Зизито БГ ‘‘ е официалният им дистрибутор и търговец на едро за България. Компанията разполагаща се в Мадрид, Испания е създадена през 1969 г. с цел проектиране, производство и дистрибуция на предмети за бита. 

От 80-те години насам голяма част от каталога им е посветен единствено на продукти, които са тематично изготвени с облика на световно известни супер герои, произвеждани под лиценз. Оттогава разпознаваемата компания има ясно международно признание, което я изпраща на върха, присъствайки в повече от 100 страни из цели 5 континента.

Допълнителни характеристики : Детето ви е почитател на - Star Wars, то тогава този продукт е напълно подходящ за него. Използваните дървесновлакнести плоскости в изграждането му са изключително здрави и надеждни. Функционалният продукт пристига в комплект заедно със скрит шкаф, който има по две чекмеджета.

Цвят
Blue
Пол
Унисекс
Възраст
3+ години
Материал
MDF
Брой кашони в пале
16
Продуктът е добавен към желани продукти