Бутилки с картинка  PRINCESS FRIENSHIP ADVENTURES Stor
  • Бутилки с картинка  PRINCESS FRIENSHIP ADVENTURES Stor 23601

Бутилки с картинка PRINCESS FRIENSHIP ADVENTURES

23_33252
ЦЕНА НА ДРЕБНО
6,66 лв. без ДДС
Всички цени са без ДДС
Наличен (5 бройки на склад)
2-3 работни дни
За нови бизнес клиенти Вход за регистрирани търговци

Цвят : Розов

Пол : Момиче

Възраст : +3 години

Материал : Полиетилен

Вместимост : 400 мл.

Възможност за почистване в съдомиялна машина : Да

Не съдържа : Бисфенол А

Брой кашони в пале : 52

Държава на произход : Испания

Производител : Главен производител на конкретният продукт е – Storline, докато Zizito Switzerland е основен износител за цяла Европа. От друга страна ‚‘‘ Зизито БГ ‘‘ е официалният им дистрибутор и търговец на едро за България. Компанията разполагаща се в Мадрид, Испания е създадена през 1969 г. с цел проектиране, производство и дистрибуция на предмети за бита. 

От 80-те години насам голяма част от каталога им е посветен единствено на продукти които са тематично изготвени в облика на световно известни супер герои, произвеждани под лиценз. Оттогава разпознаваемата компания има ясно международно призвание, което я изпраща към върха, присъствайки в повече от 100 страни на цели 5 континента.

Допълнителна информация : Бутилката е доста функционален продукт. От една страна той е напълно безопасен и безвреден, както към човека, така и към природата, докато от друга е изключително удобен, лек и привлекателен. Външният вид е облицован в облика на едни от най-популярните анимационни герои сред всички подрастващи момичета. Артикула е силно препоръчителен, тъй като притежава предпазна капачка, която не му позволява да се разлива. 

Цвят
Многоцветен
Пол
Момиче
Възраст
3+ години
Материал
Полиетилен
Брой кашони в пале
52
Продуктът е добавен към желани продукти