Бухалки за художествена гимнастика Amaya
  • Бухалки за художествена гимнастика Amaya 24567

Бухалки за художествена гимнастика

55_32040102
ЦЕНА НА ДРЕБНО
11,66 лв. без ДДС
Всички цени са без ДДС
Наличен (5 бройки на склад)
2-3 работни дни
За нови бизнес клиенти Вход за регистрирани търговци

Цвят : Розов

Пол : Момиче

Възраст : +8 години

Материал : TPE

Размер : 36 см.

Тегло : 100 гр.

Брой кашони в пале : 129

Брой продукти в кашон : 24

Държава на произход : Испания

Производител : Главен производител на конкретният продукт е – AMAYA, докато Zizito Switzerland е основен износител за цяла Европа. От друга страна ‚‘‘ Зизито БГ ‘‘ е официалният им дистрибутор и търговец на едро за България. Испанската компания е посветила повече от 5 десетилетия опит в постоянно проучване и разработване на нови артикули за спорт и двигателно развитие с цел да се задоволят нуждите на децата и младежите. 

Производителят усилено използва ново поколение пластмасови смеси в продуктите си, като така те подобряват производителността на традиционните си произведени продукти, получавайки ненадмината цена и качество. AMAYA SPORT гарантира, че всички произведени продукти са положени на строг контрол на качеството, както при анализа на суровини, така и в процесите на производство, обработка и опаковане.

Допълнителна характеристика : Бухалките са задължителен елемент при практикуването на художествена гимнастика. Те са изработени от термопластична материя, която ги прави изключително издръжливи, така че експлоатационният им период е доста дълъг. Продукта може да се употребява, както в зала, така и на открито.

Цвят
Розов
Пол
Момиче
Възраст
8+ години
Материал
TPE
Брой кашони в пале
129
Брой продукти в кашон
24
Продуктът е добавен към желани продукти