Био препарати за отпушване на канализация 0.42l Tri-Bio
  • Био препарати за отпушване на канализация 0.42l Tri-Bio 21390

Био препарати за отпушване на канализация 0.42l

240167

Био препарат за отпушване на канализация.

ЦЕНА НА ДРЕБНО
6,49 лв. без ДДС
Всички цени са без ДДС
Наличен (14 бройки на склад)
2-3 работни дни
За нови бизнес клиенти Вход за регистрирани търговци

Вид : Препарат за отпушване на канализация

Опаковка : Пластмасова бутилка

Разфасовка : 420 мл.

Състав : Натуралният продукт съдържа в себе си култури от живи организми, които са способни да разградят дори и най-трудно унищожимите бактерии.

Ползи : Препарата е идеалното средство за употреба при канали и септични ями. Отличната хигиена се постига изключително лесно чрез него, като заедно с това той не причинява алергии. 

Начин на употреба : Почистващият процес се осъществява елементарно. Просто трябва да налеете в конкретният канал предписаната дозировка (около 210 мл.) и да я оставите за няколко часа, като след това пуснете вода, за да я прочистите.

Съхранение : На високи рафтове където ще бъде далеч от деца и животни. Също така е важно да се съхранява в помещения с температури, преобладаващи в диапазона от 2 до 20 °С. При инцидент е задължително консултирането с медицински екип.

Не съдържа : 

  • Хипоалергени
  • Оцветители
  • Силни химикали
  • Токсични субстанции
  • Фосфати

Държава на произход : САЩ

Производител : Главен производител на почистващият продукт е Sonata Enterprise Inc. Официалният им дистрибутор и търговец на едро, както за Европа, така и за България е съответно Zizito Switzerland. Намираща се със седалище в град Фрибур, Конфедерация Швейцария, мисията на разпознаваемата марка е да произвежда продукти с доказано качество, именно затова всеки артикул притежава сертификация за безопасност – SGS Швейцария.

Допълнителна информация : Почистващото средство за разлика от другите препарати прониква бързо в запушените канали, като освен че убива бактериите, премахва дори и неприятните миризми.

Продуктът е добавен към желани продукти