Био препарати за отпушване на канализация 0.42l Tri-Bio
  • Био препарати за отпушване на канализация 0.42l Tri-Bio 21390

Био препарати за отпушване на канализация 0.42l

240167

Био препарат за отпушване на канализация.

ЦЕНА НА ДРЕБНО
7,79 лв. с ДДС
Всички цени са с ДДС
Наличен (54 бройки на склад)
2-3 работни дни
За нови бизнес клиенти Вход за регистрирани търговци

Вид: препарат за отпушване на канализация
Опаковка: пластмасова бутилка
Разфасовка: 420 мл.
Ползи: Препоръчва се за употреба в къщи със септични ями и други автономни канализации.Постига се максимална хигиена само с натурални съставки.Не причиняват алергии и щадят природата.
Състав: Пробиотична формула съдържаща жизнеспособни култури микроорганизми.
Не съдържа: Силна химия, токсични вещества, силно абразивни компоненти, силни разтворители, избелители на хлорна основа, фосфати, нонилфеноли и оцветители. Хипоалергенен.
Начин на употреба: Разклатете добре преди употреба. Изсипете 210 мл в канализацията и оставете до другия ден или поне за няколко часа.
Съхранение: Съхранявайте и транспортирайте при 2– 25˚C. Пазете на недостъпни за деца места. В случай на контакт с очите, незабавно изплакнете с много вода. При нужда потърсете медицинска помощ.
Допълнителна информация: Присъден еко сертификат.nИдеален и безопасен за всички видове тръби.nБез токсични съставки, без силни разтворители, непатогенен, pH неутрално.nПрепоръчва се за употреба в къщи с автономна канализация.nЕфективна и безопасна алтернатива на агресивните разяждащи и киселинни почистващи средства. Лесна и безопасна употреба, пакетиран във водо-разтворимо фолио. Био препарат за отпушване на канализация-бързо прониква в бавно течащи и запушени канализации, премахва лошите миризми и унищожава вредните бактерии.nАбсолютно безопасен за употреба, но толкова бърз и ефективен колкото най-известните агресивни химически препарати.

Продуктът е добавен към желани продукти