Баскетболни топки Amaya
  • Баскетболни топки Amaya 24712

Баскетболни топки

55_70021000
ЦЕНА НА ДРЕБНО
12,49 лв. без ДДС
Всички цени са без ДДС
Наличен (6 бройки на склад)
2-3 работни дни
За нови бизнес клиенти Вход за регистрирани търговци

Цвят : Оранжев

Пол : Унисекс

Възраст : +1 година

Материал : PVC

Размер : № 7 с диаметър от – 25 см.

Тегло : 590 гр.

Брой кашони в пале : 191

Брой продукти в кашон : 4

Държава на произход : Испания

Производител : Главен производител на конкретният продукт е – AMAYA, докато Zizito Switzerland е основен износител за цяла Европа. От друга страна ‚‘‘ Зизито БГ ‘‘ е официалният им дистрибутор и търговец на едро за България. Испанската компания е посветила повече от 5 десетилетия опит в постоянно проучване и разработване на нови артикули за спорт и двигателно развитие с цел да се задоволят нуждите на децата и младежите. 

Производителят усилено използва ново поколение пластмасови смеси в продуктите си, като така те подобряват производителността на традиционните си произведени продукти, получавайки ненадмината цена и качество. AMAYA SPORT гарантира, че всички произведени продукти са положени на строг контрол на качеството, както при анализа на суровини, така и в процесите на производство, обработка и опаковане.

Допълнителна характеристика : Баскетбола е интересен отборен спорт, в който два отбора, най-често съставени от петима играчи, се противопоставят един на друг на правоъгълна площадка. Крайната цел е един от двата отбора да отбележи повече точки, вкарвайки баскетболната топка в предназначения кош. Даденият продукт е точно за тази цел. Топката е изградена от надеждни елементи, които гарантират дълъг експлоатационен период. Освен това специалната  грапава повърхност на артикула не позволява изплъзване от пръстите на играча.

Цвят
Оранжев
Пол
Унисекс
Възраст
1+ година
Материал
PVC
Брой кашони в пале
191
Брой продукти в кашон
4
Продуктът е добавен към желани продукти