Алуминиеви бутилки с картинка PJ MASKS 400 мл за момче Stor
  • Алуминиеви бутилки с картинка PJ MASKS 400 мл за момче Stor 23488

Алуминиеви бутилки с картинка PJ MASKS 400 мл за момче

23_1934
ЦЕНА НА ДРЕБНО
9,99 лв. без ДДС
Всички цени са без ДДС
Наличен (6 бройки на склад)
2-3 работни дни
За нови бизнес клиенти Вход за регистрирани търговци

Цвят : Синьо/Червено

Пол : Унисекс

Възраст : +3 години

Материал : Полипропилен/ Полиетилен / Алуминий

Вместимост : 400 мл.

Брой кашони в пале : 35

Държава на произход : Испания

Производител : Главен производител на конкретният продукт е – Storline, докато Zizito Switzerland е основен износител за цяла Европа. От друга страна ‚‘‘ Зизито БГ ‘‘ е официалният им дистрибутор и търговец на едро за България. Компанията разполагаща се в Мадрид, Испания е създадена през 1969 г. с цел проектиране, производство и дистрибуция на предмети за бита. 

От 80-те години насам голяма част от каталога им е посветен единствено на продукти, които са тематично изготвени в облика на световно известни супер герои, произвеждани под лиценз. Оттогава разпознаваемата компания има ясно международно призвание, което я изпраща към върха, присъствайки в повече от 100 страни на цели  5 континента.

Допълнителна информация : Алуминиевите бутилки са много по-надеждни, тъй като предлагат по-добри качества за сравнение с другите материали. Това е така защото висококачественият алуминий притежава вътрешно защитно покритие. 

То не само предпазва водата от ръжда и петна, но също така намалява вероятността за поява на неприятни миризми. Освен това конкретният вид бутилки са доста привлекателни за децата поради това че притежават лъскави  и ярки дизайни. Ето защо те биха представлявали идеалният подарък за вашето дете.

Цвят
Многоцветен
Пол
Унисекс
Възраст
3+ години
Материал
Алуминий / полипропилен / полиетилен
Брой кашони в пале
35
Продуктът е добавен към желани продукти